Fotogalerij

Woonkamer met roljaloezieën.

Roljalozie op maat gemaakt 

Bovenstaande foto's zijn toegestuurd door de familie Kool, 5 maatwerk roljaloezieën voor vaste ramen gecombineerd met een kantel kiepraam. Het lichtfilterend effect van roljaloezieën is erg goed in de foto waar te nemen.

 

Houten jaloezieën  Swiss Sense Uden

Horizontale jalouzieën hout 50mm lamel bij Swiss Sense / Luxe bedden.

 

Woonboot met plissé gordijnen

 

In opdracht van Gielissen Linskens Shipyard verzorgden wij de raamdecoratie bij tien van hun nieuwe Houseboats, de Floating 44. Hier hebben we plisségordijnen geadviseerd, die op de sponning van het kozijn zijn gemonteerd, dit type plisségordijn kan zowel bottom-up als top-down worden bediend. Hierdoor is er zowel maximale privacy als uitzicht te creëeren.

Kinderkamer met cassette verduisterend rolgordijn

  

Hierboven ziet u een verduisterend rolgordijn in kunststof cassette met zijgeleiding, door de cassette en zijgeleiding worden lichtkieren tot een minimum beperkt. Ideaal voor kinderkamers, montage d.m.v. dubbelzijdig tape dus boren is niet nodig.

Spreekkamers met plissé gordijnen

 

In navolging op de houseboats hebben wij de vernieuwde spreekkamers van Gielissen NEOS interieurprojecten ingericht, ook hier is gekozen voor top down/ bottom up plissé om zowel veel daglicht als wel de mogelijkheid voor privacy te creeeren.

 

Plissé voor plafondmontage

Hierboven ziet u een plisse voor montage in het plafond. 

© 2013 - 2021 Raamdecodirect.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel